Affärsidé

”Att med ett brett sortiment individuella städ- och servicetjänster, utförda med gammaldags omsorg, erbjuda privat och offentlig verksamhet en renare, tryggare, trivsammare och effektivare inre och yttre miljö.”
 

Vad betyder det?

Brett sortiment. Vi utför alla de tjänster, som behövs för skapa en ren, trivsam och därmed effektiv inre och yttre miljö.

Individuella städ- och servicetjänster. Vi är stora nog att kunna erbjuda individuellt anpassade lösningar baserade på avancerade metodsystem.
 
Gammaldags omsorg. Vi är små nog att kunna erbjuda gammaldags omsorg med personligt ansvar, engagemang, öppenhet och arbetsglädje.

Privat och offentlig verksamhet. Vi har kunder i både den privata och offentliga sektorn.

Renare. Vi ställer stora kvalitetskrav och ser kundens arbetsplats som vår egen. Vi städar till det känns bra för varje enskild kund och vi är certifierade enligt ISO 9001.

Tryggare. En välstädad arbetsplats, en snöröjd trottoar, en väl fungerande arbetsmiljö - vårt arbete, personliga ansvar och engagemang bidrar till kundernas trygghet.

Trivsammare. Vårt ansvar och engagemang bidrar också till en god stämning. En ren arbetsplats är en trivsam arbetsplats.

Effektivare. En ren och välordnad miljö är också effektiv. Vi löser varje kunds speciella behov med personlig närvaro och samordningsfördelar för optimal kvalitet.

Inre och yttre miljö. Vi städar, vårdar och förvaltar den inre miljön i kontor, butiker, industrier och fastigheter och håller ordning på den yttre miljön med gaturenhållning, snöröjning, gräsklippning och drift och underhåll av busshållplatser och tågstationer.