Har du några frågor eller funderingar så kontakta oss på 040-680 69 50, eller fyll i kontaktformuläret.
Lediga jobb

  Regionssäljare till Göteborg

  2019-11-04

  Om tjänsten


  Du tar dig an en nyinrättad tjänst som omfattar heltid. Du kommer huvudsakligen att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av ett team tillsammans med regionchef och två säljare.
  Fokus i arbetet ligger främst i att skapa och bygga långsiktiga hållbara affärsrelationer med kunder, allt från mindre företag och organisationer till större verksamheter, främst inom den privata företagssektorn.

  Område innefattar Göteborg i norr och till Halmstad i söder. Du rapporterar direkt till försäljningschef och du utgår från kontoret i Västra Frölunda. Du kommer att arbeta i ett företag som är mån om sina medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Företagsbil kommer att finnas till förfogande för tjänsteresor.

  Dina arbetsuppgifter i huvudsak


  Du kommer att arbeta nära dina kunder. Du ansvarar för hela kundprocessen innebärande allt från att etablera kontakter med såväl nya som befintliga kunder till att skriva avtal och följa upp dem. Ansvar för väl förberedda kund- och säljmöten, att skapa och följa upp offerter är en självklar och naturlig del i arbetet.
  Som säljare driver och utvecklar du affären med dina kunder och säkerställer att de är nöjda. Du och vi arbetar ständigt för att överträffa kundernas förväntningar.

  Vem är du?


  Du skall ha arbetat som säljare och relationsbyggare med kunder, helst från service och tjänstebranschen.
  Vidare skall du ha sinne för affärer och tycka om att etablera nya kontakter samt bygga långsiktiga affärsrelationer med företag och organisationer.
  Eget driv, mod, tävlingsmentalitet, social kompetens och lyhördhet för kundens önskemål och behov är av avgörande betydelse för att lyckas i rollen.

  Utbildning och kompetens
  • Gymnasiekompetens, helst med ekonomisk inriktning
  • God datorvana samt behärska Excel/Officepaket och vara förtrogen med affärssystem/CRM
  • Körkortklass B

  Personliga egenskaper:
  • Självständig och ansvarsfull
  • Lyhörd, jordnära och lugn
  • Social förmåga att bygga långsiktiga relationer
  • Driv och mod
  • Affärsmässighet


  Sök här: https://www.poolia.se/lediga-jobb/goteborg/regionssaljare-till-goteborg/54957/