kontorsservice - Vi ser till att kontoret fungerar

Till vår grundservice, att hålla lokaler, fastigheter och kontor rena, trivsamma och därmed också trygga och effektiva, kommer olika former av näraliggande tjänster som gör livet enklare för våra kunder och frigör tid och resurser för viktig kärnverksamhet.
 

Reception, post och vaktmästeri

Den viktiga receptionstjänsten med telefon- och besöksservice betyder mycket för effektiviteten i alla företag. Internt vaktmästeri med intern postgång, inre fastighetsskötsel och många andra servicefunktioner kan i mindre företag kombineras med receptionstjänst, men i större företag är detta en tjänst för sig.
 

Kontorsmaterial

Detta är en tjänst som kan bli mycket lönsam för kunden: Vi köper in och fyller på förbrukningsmaterial som papper, färgpatroner med mera. I tjänsten kan även ingå återvinning av papper. Vi kan även erbjuda förmånlig försäljning och påfyllning av hygienartiklar.

Konferensservice

En flexibel tjänst som kan innehålla allt från konferensvärdar och iordningställande av konferenslokaler med utrustning som ljud- och bildanläggningar, till transporter av deltagare, cateringservice och återställande av lokalerna efter konferensen.
 

Fruktkorg och fika

Frukost, lunch och fika håller både humör och arbetstempo i topp. Vi gör allt från att köpa in råvaror, sätta på kaffet. Servera morgonfrallor, fixa kompletta luncher, serva och tillhandahålla kaffemaskiner, diska och hålla ordning i köket. Fruktkorgen är lika mycket en trivselhöjare och vitaminkick som en effektivitetshöjare. Vi köper in och fyller på.
 

Entrémattor

Vi tillhandahåller entrémattor som håller grus, damm och vägsalt utanför företagets lokaler, vilket gör dem mer lättstädade.

Beställ vår bok!

En liten bok med allt från hemliga städtips till smutsens historia och idén bakom Sesab.

Beställ ditt exemplar, det kostar ingenting!

Beställ

Offert

Vad behöver ditt företag?

Vi har ett brett sortiment av egna tjänster och ett stort nätverk som låter oss skräddarsy vad som behövs för att möta alla tänkbara behov.

Offert