Lokalvård

Vi vårdar lokaler och sköter fastigheter

Inom området lokalvård håller vi lokaler och fastigheter rena, trivsamma och därmed också trygga och effektiva.Vi utför arbetet i nära kontakt med kunden och med personligt ansvar, engagemang och öppenhet.

Städservice

Detta är grundstenen i vårt företag. Vi utför all slags kontorsstädning och vår filosofi är att skräddarsy avtalen efter varje uppdragsgivares önskemål och behov. Åt livsmedelsföretag, restauranter och vårdhem med extra höga krav på hygien har vi kunskap och kapacitet att utföra särskild hygienstädning. I vår heltäckande service ingår kompletta system för butiksstädning för stormarknader, gallerior och butiker.

Renrum

En specialitet är rengöring av s.k. renrum, t.ex. laboratorier och lokaler för tillverkning av läkemedel. Här använder vi GMP-utbildad personal som arbetar enligt särskilda föreskrifter. Med vår mässervice kan vi ta hand om rengöring av stora mässutrymmen.

Golv- och mattvård

Kontorsstädningen kan kombineras med mattvätt, golv- och möbelvård i miljöer som varuhus, banker, hotell eller kontor. Vi arbetar med både akuta utryckningar och långtidsavtal.

Fönsterputs

Vi putsar fönster inne och ute och åtar oss alla möjliga och omöjliga fasader och utrymmen med specialavtal eller skräddarsydda abonnemang för bra lönsamhet.

Industrirengöring

Vår industriservice omfattar hårt smutsade industri- och verkstadsmiljöer som vi städar effektivt och rationellt med teoretiskt och praktiskt utbildad personal.

Beställ vår bok!

En liten bok med allt från hemliga städtips till smutsens historia och idén bakom Sesab.

Beställ ditt exemplar, det kostar ingenting!

Beställ

Offert

Vad behöver ditt företag?

Vi har ett brett sortiment av egna tjänster och ett stort nätverk som låter oss skräddarsy vad som behövs för att möta alla tänkbara behov.

Offert